RIOOLREINIGING 

Ieder rioolstelsel vraagt om een eigen manier van reinigen. Voor rioleringen met kleine diameters zijn bijvoorbeeld andere rioolreinigingsmethoden nodig dan voor riolen met grote diameters. VDV cleaning heeft voor de rioolreiniging veel verschillende reinigingsvoertuigen en toebehoren in huis. Van de standaard combinatie van een hogedrukwagen en een vacuümwagen voor de grote diameter, tot de combi-wagens en de recyclage combi-wagens voor de reiniging van geringe diameters over een beperkt aantal strengen. Ice-piggen, reinigen met schaafijs, behoort ook tot de mogelijkheden. 

Combiwagens geschikt voor rioolreiniging  

Gemalen, pompputten, septictanks en kleine riolen liggen niet altijd op plaatsen waar ruimte genoeg is voor twee voertuigen. Met onze zelf ontwikkelde en gebouwde combiwagens kunnen wij wel op die plaatsen komen voor rioolreiniging. 

Het reinigingsvoertuig voor riool reiniging: de Recyclage combi 

In maart van 2016 namen we de eerste Recycle combi in gebruik, ook deze bouwden we zelf. Een team van 3D engineers en monteurs heeft het reinigingsvoertuig gebouwd en opgeleverd. Het voertuig is voorzien van een ergonomische uitzwenkarm en afstandsbediening. 

De inzet van een recycle combi heeft een aantal belangrijke voordelen: 

Bij VDV Cleaning ontwikkelen wij ons eigen materiaal. Hierdoor kunnen wij praktijkgerichte bevindingen direct toepassen op nieuwgebouwde voertuigen. Hierdoor is VDV Cleaning er goed op het gebied van rioolreiniging.  

Uw riool laten reinigen door specialisten?  

Wilt u het riool direct laten reinigen door onze specialisten? VDV cleaning kan snel bij u langskomen voor hulp. Bij VDV Cleaning bent u op de goede plek voor rioolreining. Wij werken veilig en betrouwbaar en staan voor vakmanschap.  

Meer informatie over riool reiniging?  

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden voor reinigen van het riool. Y U kunt een afspraak maken via het formulier of neem direct contact met ons op!  

Projecten

Vestigingen van de vandervalk+degroot groep

Vestiging NederlandBelgië Vandervalk + degroot
NederlandBelgië

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Facebook VDV cleaning
Twitter VDV cleaning
Linkedin VDV cleaning
Youtube VDV cleaning

Sitemap

Put inspectie Antwerpen

Moeskroen Wallonië

Asiadoc

Project Antwerpen

VDV Cleaning

imagesFrans
NLFR
Privacy Statement