RIOOLRENOVATIE

Heeft u een beschadiging in een riool of leiding? Dat hoeft niet meer zomaar vervangen te worden. Door de technische ontwikkelingen van de afgelopen jaren kan een beschadiging vaak gerenoveerd worden, waar eerder complete vervanging nodig was.

Tijdens inspecties blijkt vaak dat de strengen van een riool of leiding wel de goede afmeting en ligging hebben, maar dat de waterdichtheid, de stabiliteit of de afstroming niet helemaal goed is. Wij bieden u een oplossing op maat. Denk hierbij aan het re-linen van strengen, het uitvoeren van deelreparaties waaronder de Quick-Lock renovatiemanchet en putrenovaties. Daarnaast kunnen we ook onze waterjet inzetten, deze maakten we in eigen beheer. De waterjet kan door middel van water en enorm veel kracht in het riool snijden.

Ieder rioolstelsel vraagt om een andere methode voor rioolrenovatie. Wij kunnen uw rioolrenovatieproject van het begin tot eind verzorgen. We gaan graag persoonlijk met u in gesprek en geven u advies op maat.

VDV cleaning rioolrenovatie

Wij hebben verschillende rioolrenovatiemethoden:

Rioolrenovatie snel uit laten voeren door specialisten.

Rioolrenovatie direct laten renoveren door onze specialisten? VDV cleaning komt snel bij u langs om u te helpen. Maak een afspraak via het formulier of neem direct contact op.

 

Projecten

Vestigingen van de vandervalk+degroot groep

Vestiging Nederland België Vandervalk + degroot
Nederland België

Innovatief

ONDERGRONDS

 

Facebook VDV cleaning
Twitter VDV cleaning
Linkedin VDV cleaning
Youtube VDV cleaning

Put inspectie Antwerpen

Moeskroen Wallonië

Asiadoc

Project Antwerpen

VDV Cleaning

images Frans
NL FR
Privacy Statement